Dagens TUNGA löppass!

Dagens löppass imorse, nästan 1 mil med min löparvagn Babyjogger city elite (och självklart även min dotter ;)) ..Som somnar gott när jag springer! Detta pass är det jag drar mig mest för.. Det är TUNGT att springa med denna vagn. Hjulen behövs smörjas & skruvar behövs skruvas åt m.m.. men det har jag inte gjort än även fast jag klagat på det i någon månad nu.. HMM kanske dags att ta tag i det? Jag ser det som så sålänge att det ger bättre träning när det är tungt motstånd..! Ni ska se mig i uppförsbackarna haha! Det går INTE snabbt! Dagens pass blev iallafall 9,5 km med en snitthastighet på 5:16 min/km. Nöjd. Inte jätteroligt medan jag sprang.. tungt & vindmotstånd halva rundan. Men känslan efter är oslagbar. Alla pass kan inte vara roliga. Men något som är gemensamt med exakt alla pass är att det alltid är en härlig känsla efteråt :) Och det är den känslan jag har i tanke när jag inte alla gånger känner för att gå ut och springa! Vad gör ni när er motivation tryter?