Hitta den rätta skon!

På min "att köpa lista" står högst upp ett par nya löparskor! Jag har ett par nu som jag är väldigt nöjd med: Under armour speedform conquer turbulence. Visste inte ens att Under armour gjorde löparskor innan. Köpte dem utan att kolla upp något om dem, när jag dessutom var gravid och inte hade löpning i sikte på många månader. Tänkte ha dem när jag var på gymmet och ut och gå promenader efter graviditet. Men det har visat sig blivit de bästa, skönaste löparskor jag haft! I snart 1,5 år. Har löpt med dem i ca ett halvår. Använder dem till både långpass och kortare pass, till skogsrundor och till asfalt. Till och med när jag springer på löpbandet..  haha. Så JA jag behöver verkligen ett par till. Vilka ska man välja är frågan?! Det finns såå många löparskor. Jag var och kollade rundor igår på både Staduim & Team sportia. Men hittade tyvärr inga. Jag letar efter ett par med lågt drop då jag lätt får benhinneinflammation annars. Det finns inte många skor med lågt drop kom jag fram till..  SÅ mitt sökande fortsätter. Jag frågade inte mindre än Jonas Colting efter tips & han tyckte jag skulle satsa på ett par Salming! Som han har sammarbete med & har hjälpt till med produktutveckling. Fastnade verkligen för Salming i både text & utseende. Nu är frågan var dessa finns.. Vill gärna prova dem. Finns ju några olika modeller.. Ger sökandet ett nytt försök idag! Annars blir det en beställning :) Berätta gärna vilka favoritskor du har till dina olika löppass och vad som är viktigt för dig när du letar nya! Detta är verkligen en djungel för mig..!