Mina 2 senaste löppass.

I lördags tillbringade jag nästan hela dagen i Malmö, annat i Folketspark med min mamma och min dotter. Där är så fint! Perfekt för barn, massor av aktiviteter. När vi skulle därifrån passade jag på att springa från folketspark till Ön i Limhamn där mina föräldrar bor. Medan min mamma tog bilen med min dotter.  Man får ta de tillfällen som ges. Det är inte alltid så lätt att få till löppass utan löparvagnen, inte nu när vi håller på med renovering och min sambo är fullt upptagen med det. Iallafall.. Stadslöpning brukar det inte bli för mig, så det var roligt med lite variation. En 12 kilometers runda från Folketspark, till centrum, längst kanalen, förbi parken vid stadsbiblioteket, ner mot turning torso och västra hamnen, vidare mot ribban, sprang längst havet mot limhamn och avslutningsvis hamnade jag hos mina föräldrar på ön. En riktigt härlig runda där vädret visade sig på sin bästa sida. Mycket som hände runt omkring, annat än vad jag är van vid. Haha. Dock gick inte rundan jättelätt eftersom, smart som jag var, åt lunch 10 minuter innan jag började springa haha! Falafel, gott var det. Men blev tungt i kroppen.. Hade tänkt springa en längre runda men fick dra ner den, från 20 km till 12 km. Det gör inget, så är det ibland. Försöker springa efter känslan i kroppen så mycket som möjligt. Ibland blir det längre, ibland kortare & ibland håller jag mig till den tänkta rundan. 

I måndags blev det ytterligare en 12 km runda, denna gången på morgonen, en av dem vanliga rundorna. Med löparvagnen. Ack så blåsigt, motstånd nästan hela vägen... skåne...! Men solen sken, blommor längst vägarna, fåglarna kvittrade och det var valborg. En härlig kombination.